top of page

RONIA

the other side” är andra singeln från RONIAS debutalbum som släpps senare i år. Första singeln ”ghost” fick fin respons från musikbloggar, Sveriges Radio och stöttning i stora spellistor på Spotify.

RONIA kommer från en liten stad i mellansverige, där det inte går att göra så mycket annat än att fundera över existentiella frågor, se läskiga filmer och skriva låtar.

Ronia berättar: 
'the other side' är inspirerad av min favoritfilm och bok 'Coraline'. Precis som filmen skildrar den här låten att saker ibland kan verka lovande i början, men att de i slutändan ändå visar sig vara ruttna. I det här fallet är den andra sidan av ett till synes perfekt förhållande egentligen precis tvärtom. 

21-åriga RONIA är uppväxt med musik och började tidigt skriva egna låtar. I tonåren arbetade hon i studion med olika producenter, men bestämde sig snart för att hon ville producera själv, så att hon kunde skapa exakt det ljud som fanns i hennes huvud. 
Nu både skriver och producerar hon låtarna själv, vilket ger henne ett unikt sound. Tunga beats och storslagna stämningsfulla körarrangemang med texter om att hitta sin väg som ung kvinna i en komplex värld.

OMSLAG  

PRESSBILDER (credit: Oake Digital)  

the other side_cover.jpeg
jpg_original (1).jpeg
jpg_original.jpeg
  • TikTok
  • Instagram
bottom of page