OM OSS

Clap Your Hands AB är en artistagentur som erbjuder strategisk och kreativ PR/kommunikation, varumärkesbyggande, projektledning och rådgivning inom främst musik, nöje, kultur & livsstil.


Bolaget grundades 2019 av Johanna Boström Stone, Birgitta Haller, Malin Veronica och Mia Palmblad. De har arbetat med PR, radiopluggning och internationell exploatering på skivbolag, med management, bokning och produktion på bokningsbolag och inom TV - sammanlagt har kvartetten varit verksamma i underhållningsindustrin i över 100 år.


Hos Clap Your Hands finns gedigen kunskap, engagemang och en förmåga att hitta, förädla och lyfta kulturell kompetens. Under åren har Johanna, Birgitta, Malin och Mia jobbat PR för artister som Albin Lee Meldau, Anna Ternheim, Backyard Babies, Caroline af Ugglas, Hammerfall, Isak Danielson, Jill Johnson, Scooter, Katie Melua och många fler. 


“Varje artist är unik. Vi skräddarsyr alla våra uppdrag baserat på kundens önskemål och behov. Vi vill påstå att strategisk PR är det viktigaste verktyget för att bygga en artists profil och varumärke”


- Clap Your Hands© Copyright. All Rights Reserved. CLAP YOUR HANDS AB 2019.